Aankoop of verkoop woning in Spanje

Spaanse woning kopen of verkopen via een Nederlandse notaris
Wel zo zeker!

Als u de woning heeft gevonden die u wilt kopen, of als u uw Spaanse woning wilt verkopen, dan kunt u de aankoop of verkoop via Seydlitz Spanje laten regelen. U heeft er dan nauwelijks omkijken naar.

Enkele voordelen die alleen Seydlitz Spanje u kan bieden:

 • In de Nederlandse taal.
  Het hele proces is dus goed te volgen voor u en u tekent alleen stukken die u daadwerkelijk begrijpt.
 • Naar Nederlands recht.
  Mocht er onverhoopt discussie ontstaan tussen koper en verkoper, dan is een Nederlandse rechter bevoegd in plaats van een Spaanse. 
 • Via derdenrekening van de Nederlandse notaris.
  Alle geldverkeer gaat via de derdenrekening van Seydlitz notarissen. Dus geen risicovolle aanbetalingen aan verkopers of tussenpersonen
 • Zonder tussenkomst Spaanse notaris.
  De akten worden door Seydlitz Spanje rechtstreeks en geheel elektronisch ingeschreven bij het Spaanse kadaster (Registro)
 • Tegen een voordelig tarief.
  Dus geen kosten bankcheques, vertaalkosten, tolken etc.
 • Absoluut Veilig!
  Door de transparantie geen gevaar voor onaangename verrassingen. Niet tijdens het proces en niet achteraf.Aankoop verkoop woning Spanje

Op deze wijze garandeert Seydlitz notarissen u een veilige aankoop van uw Spaanse woning. Bovendien coördineren wij ook de gehele fiscale en praktische afwikkeling van de overdracht in Spanje. Hierbij moet u niet alleen denken aan de overdrachtsbelasting (ITP), maar ook aan de gemeentelijke onroerendgoedbelasting (IBI), de vermogenswinstbelasting van de verkoper en het aanvragen en afhalen van het fiscale nummer in Spanje (N.I.E. –nummer) dat u nodig heeft. Kortom, service tot en met de overdracht en zelfs daarna.

Meer weten? Lees verder in de pdf: Aankoop – verkoop Spaanse woning.