Hypotheek aankoop – verkoop bedrijfsonroerend goed

Hypotheek in Spanje voor bedrijfsonroerend goed

Als u voor uw zakelijke aankoop van onroerend goed in Spanje een financiering afsluit, dan kunnen wij de hypotheekakte voor u regelen. Wij zorgen voor een Nederlandse vertaling zodat u weet wat u tekent.
Die financiering kan natuurlijk via een bank, maar eventueel ook via een ander bedrijf, een investeringsfonds of dergelijke geregeld worden.
In alle gevallen voldoet de akte uiteraard aan de eisen zoals die in Spanje worden gesteld. Daarnaast informeren wij u over een aantal bijzonderheden zoals die in Spanje voor hypotheken gelden. Het werkt namelijk niet helemaal hetzelfde als in Nederland.
Wij zorgen dat u volledig op de hoogte bent en coördineren uw zaken zodat de inschrijving van de hypotheek soepel zal verlopen.
Komt de financiering van een bank, dan is het niet altijd mogelijk om de akte bij ons kantoor te passeren. Met name Spaanse banken werken soms liever met een Spaansw notaris.
Wij hebben contacten met Nederlandse en Spaanse banken waarmee wij u contact kunnen brengen. Mocht u toch voor een andere bank gaan, kunnen wij u uiteraard te allen tijde adviseren.
Lees meer of download het informatieblad: Hypotheekakte zakelijk