Update 2 april – Wat kunnen wij nog voor u doen?

Zoals we hebben vernomen zullen de restricties in Nederland rondom het corona-virus minimaal tot 28 april voortduren. In Spanje zijn de, nog strengere, restricties in ieder geval tot en met 15 april van kracht maar het is hoogstwaarschijnlijk dat ook in Spanje de maatregelen verlengd gaan worden. Ook hebben diverse vliegmaatschappijen aangekondigd niet op Spanje te vliegen tot 6 mei en wederom mogelijk ook weer tot een latere datum.

Wellicht was u van plan in de komende periode naar Spanje te reizen voor de koop van een woning en/of de overdracht daarvan bij een Spaanse notaris, de verkoop van uw Spaanse woning, de aanvraag van een NIE (Spaans Identiteitsnummer voor Buitenlanders) of aanvaarding van een erfenis. Nu dat niet mogelijk is, biedt in al deze gevallen het afgeven van een notariële volmacht wellicht uitkomst. Dat kan aan uw advocaat, makelaar of andere relatie zijn. Maar u kunt eventueel ook één van onze Spaanse collega’s in Marbella en Elche volmachtigen. Het passeren van deze volmachten zal gebeuren met inachtneming van de richtlijnen van de RIVM en in overleg is passeren op locatie mogelijk.

Hoe dan ook, wij wensen u veel sterkte in deze bizarre tijden. En waar wij u kunnen helpen, zullen we dat blijven doen. Linksom of rechtsom, u kunt op ons rekenen. Juist nu!

<< Terug naar overzicht