Wat kunnen wij nog voor u doen?

Het Corona-virus heerst in ons land. Uiteraard heeft dat drastische gevolgen voor onze praktijk. Vanzelfsprekend hebben ook wij onze werkwijze aangepast. Hoe lang dit duurt, of er een lock-down komt? Niemand die er een zinnig woord over kan zeggen. In ieder geval wordt ons beleid dagelijks tegen het licht gehouden, met als ultieme doel om u te allen tijde van dienst te kunnen zijn.  

Hoe gaan wij op dit moment te werk? Wij waren al zeer actief met het voeren van besprekingen via Skype. Dat wordt nu alleen nog maar meer. Heeft u geen Skype, dan biedt de telefoon ook altijd nog uitkomst.

Voor het ondertekenen van akten zal er zoveel mogelijk worden gewerkt met volmachten, zodat u niet op ons kantoor hoeft te verschijnen. Indien een volmacht geen optie is, dan komen wij zoveel als mogelijk gewoon bij u aan huis (let wel: niet in huis) en laten u daar de akte tekenen, alles met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Hoe dan ook, wij wensen u veel sterkte in deze bizarre tijden. En waar wij u kunnen helpen zullen wij dat blijven doen. Linksom of rechtsom, u kunt op ons rekenen. Juist nu!

Voor meer info: info@seydlitzspanje.nl

<< Terug naar overzicht