Wie zijn wij

Seydlitz Spanje, (r)echt goed geregeld in Spanje.

Seydlitz Spanje is een dochteronderneming van Seydlitz Notarissen een Nederlands notariskantoor met meer dan 15 jaar ervaring en gespecialiseerd in familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht.

Waarom Seydlitz Spanje?

Seydlitz Notarissen adviseerde al jarenlang particulieren en bedrijven die een huis wilden kopen in Spanje, of een onderneming wilden beginnen of overnemen. Door de steeds verdergaande dienstverlening is Seydlitz Spanje BV, in 2014 opgericht. Seydlitz Spanje is gespecialiseerd in notariële en juridische dienstverlening, voor- en in Spanje. Advies, begeleiding en hulp bij wonen, werken, leven en ondernemen in Spanje.
Mede door deze specialisatie heeft Seydlitz Notarissen, als enig notariskantoor in Nederland, deelgenomen aan een uitstekend geslaagd Europees project. Dat project had tot doel om te onderzoeken hoe Spaanse woningen konden worden overgedragen in Nederland, zodat men in Spanje een woning kan kopen met meer rechtszekerheden en voordelen zoals; in de Nederlands taal en vallend onder het Nederlands recht.

Wat wij anders doen

Voor ons is ieder persoon of ieder bedrijf uniek. Zo helpen wij u ook. Wij kennen geen standaardformulieren of antwoorden. Wij bekijken alles vanuit uw situatie en vanuit verschillende oogpunten. U bent uniek, net zoals onze dienstverlening.
Het enige wat onze cliënten allemaal gemeen hebben, en dat hebben wij ook met hun, is dat men ‘iets’ met Spanje heeft. Of u er nu wilt wonen om te genieten van het klimaat of een onderneming beginnen omdat daar uw commerciële kansen liggen. Wat de reden ook is, wij helpen u op de juiste weg.

Onze voordelen

  • Voor Nederlanders en Belgen.
  • Particulieren en zakelijke klanten.
  • Aktes en documenten altijd tweetalig.
  • Nederlands en Spaans recht.
  • Alle gesprekken in het Nederlands.
  • Kantoren in Nederland en Spanje.
  • Advisering ook voor de lange termijn.
  • Persoonlijk advies naar uw situatie.

En wie wij verder zijn?

Altijd prettig om een gezicht bij een telefonisch- of e-mail contact te hebben. Wij, de medewerkers van Seydlitz Spanje, staan u uiteraard graag te woord.
Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Dan kunt u contact met ons opnemen door direct te bellen of een e-mail sturen.